logo trans

Voor het maken, verzetten of afzeggen van een afspraak, bel of mail met:


010- 3076318

info@qbrok.nl

Mondhygiënistenpraktijk Qurin Brok

Uw vrijgevestigde mondhygiëniste binnen handbereik

 

 

 

 

IMG 4556rolfvankoppenfotografie

 

 

IMG 4569rolfvankoppenfotografie

 

"Meest Zorgvuldig declarerende Mondhygiëniste van 2010"

Ieder jaar gaat Zilveren Kruis Achmea op zoek naar de praktijk die het meest zorgvuldig omgaat met declaraties. Deze keer vielen de praktijken van Qurin Brok in de prijzen.

Het accuraat en zorgvuldig declareren van nota"s is van het grootste belang om een snelle afwerking voor de patiënt, de zorgverlener en de zorgverzekeraar mogelijk te maken. Helaas loopt Zilveren Kruis Achmea nog te veel tegen zorgverleners aan die de administratie op dit gebied niet geheel goed geregeld hebben. Onzorgvuldige omgang met declaraties betekent een langere verwerkingstijd en langer wachten op de uiteindelijke declaratie.

Qurin Brok heeft vier vrije vestigingen, te weten in Schiedam, Capelle aan den IJssel, De Lier en Vlaardingen. Er is een hecht team werkzaam, bestaande uit Qurin Brok, Linda Groenheide, Nanette Riedijk, Lieke van Bommel en Leonie brok. Het team krijgt ondersteuning van de stagiaire Lisa van Straten.

Qurin geeft aan blij verrast te zijn met de onderscheiding. "Iedereen in de praktijk draagt haar steentje bij aan de professionaliteit van de praktijk" aldus Qurin, "We vinden het allen heel belangrijk dat de diverse basisprocessen optimaal verlopen. Als dit nu wordt beloond met dit certificaat is dat natuurlijk hartstikke leuk. We blijven zeker doorgaan op de huidige weg".

  terug  

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button